Přihlášení

Jméno:  Heslo:    Registrace |  Zapomenuté heslo

zde si můžeš vytvořit tvůj web, klikni na "vytvořit stránky"

MegaBajt.Cz - webové stránky zdarma, registrovat se můžeš po přihlášení do megabajtu, na tomto místě po registraci je formulář pro vytvoření stránek

Připravili jsme pro vás tyto stránky,kde si můžete vytvořit svůj vlastní web úplně zadarmo. Pokud jsi uživatel,který neumí instalovat webové stránky, neumí nastavovat přístupy, chmod, upravovat design a chce jen pomocí ikonek ovládat svůj web jsi tu správně. Právě takovýto systém je tento web,kde si můžeš vytvořit své stránky a to zdarma. Nepotřebuješ vědět nic o aktualizacích, vylepšování webu, hostingu,vše řešíme za tebe. Ty si můžeš vybrat s mnoha designů webu, úprav webu,vše je v jedné instalaci.O aktualizace se staráme my,včetně hostingu, nových MÓDŮ, vylepšení atd. Ty si můžeš vytvořit svůj vlastní web s tvým názvem a provozovat ho úplně zdarma. A pokud si nevíš s něčím rady,prostě napíšeš do podpory a dostaneš odpověď na svůj problém s webovými stránkami. Líbí se ti takový přístup?? Tak neváhej a registruj si svůj vlastní web.Pro registraci si  můžeš vybrat domény megabajt.cz, kilobajt.cz, coolstranky.cz (připravuje se megabajt.sk)

doplň název tvého webu

login

heslo

Číst diskuzi

MegaBajt.cz - webové stránky zdarma MegaBajt fórum Helpdesk
Problém
Jméno
Heslo
Registrovat FAQ Seznam uživatelů Dnešní příspěvky Hledat

Tisk diskuze

18-09-2009 07:20 PM Problém
Janina

Nováček

Příspěvek: 1
Založený: 16.09.09

Úroveň upozornění 0
SadSadAhoj, je hezký,že menu jde přizpůsobit podle sebe, ale já doposud žádný blog nemám, nemohu nastavit název a tím nemám nic a podotýkám, že nejsem žádný webmaster a tak mi to vše jde hůř, dost těžko se orientuji a v administrátoru při nastavování názvu webu mi to nebere. Na blogu, který mám (i když poškozený ), vybral se desing a tam už bylo vše nastavené, menu fotky, video,hudba,forum,odkazy atd. Dále ovládací panel a v něm se dalo pak dělat cokoli s blogem - vložit bannery,fotky,hudbu,reklamy a toplist na podporu návštěvnosti, prostě jednoduchý, ale u Vás se nějak nemohu jednoduše orientovat, asi jsme nějak zaostalý a narazili jsme na blog, který má pro nás nějak složitou cestu.
Díky Jana a Pavel.

18-09-2009 08:07 PM RE: Problém
Stenly

Nováček

Založený: 12.09.09

Úroveň upozornění 0
Dobrý den,
zaregistroval jsem se u Vás pod IČO pouze jako fyzická osoba a od Vás mě přišla odpověď, že tato služba je placená.
Tak potřebuji poradit jak tuto registraci zrušit a přihlásit se bez IČO.

Děkuji a přeji pěkný den Stenly.

18-09-2009 09:02 PM RE: Problém | Upravil/a @Chopper 20-09-2009 09:31 PM

@Chopper

Hlavní administrátor

Příspěvek: 166
Založený: 18.05.09
Věk: 43
co se týká změny tarifu na jiný tak po přihlášení do administrace vašho webu dole v patičce administračního rozhraní najdete odkaz "Požádat o změnu tarifu/prodloužení" na ten klinete a v okně vám naskočí možnosti výběru tarifu,pokud chcete neplacený zvolte tarif MINI COOL,tato žádost je online

www.megabajt.cz/images/screen.JPG

18-09-2009 09:11 PM RE: Problém

@Chopper

Hlavní administrátor

změnit název webu jde v menu Administrace systému/hlavní a nahoře je okno pro změnu názvu Název stránky:

jinak popis administrace a její funkce je v sekci FAQ ,pokud chci jako uživatel vytvořit článek,novinku,atd. je nejdříve nutno vytvořit kategorii,protože článek novinky atd. pokud se vytváři tak ji musíme vložit do vhodné kategorie

pokud chci vytvořit fotoalbum je potřeba nejdříve v menu Administrace obsahu/Alba fotografií vytvořit kategorii pro fotoalbum a potom stačí při přihlášení v menu v bočním panelu Navigace/Vložit fotku vložit fotografii do vhodné kategorie, pozor,aby se foto ,článek atd objevil na vašem webu je potřeba ho schválit,chvalování je po příhlášení v administraci dole v sekci Informace , to nejde přehlédnout..

06-10-2009 08:57 PM RE: Problém
jackoneil

Nováček

Založený: 04.10.09

Úroveň upozornění 0
Zdarec ale co když bych chtěl pzměnit celkový název webu? Myslím tim URL jde to nějak? Nebo si musím založit web úplně odznova?Angry

07-10-2009 06:50 PM RE: Problém

@Chopper

Hlavní administrátor

pokud chci změnit url na jinou,když se někdo splete při vytváření , je potřeba vytvořit nový web.. nepoužívaný web bude po čase automaticky vymazán včetně obsahu dle pravidel všeobecných podmínek

12-12-2009 03:39 PM RE: Problém
killerboy32

Nováček

Založený: 14.10.09

Úroveň upozornění 0
Mam problem na mim webu se nejde regnout vždycky chyba validatyční kod a jak zrusim to okenko na desingy kdyz uz mam zvolenej

13-12-2009 03:42 PM RE: Problém

@Chopper

Hlavní administrátor

napiš mi o jaký web se jedná.. jaký máš web

Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard

Sdílet tuto diskuzi

URL:
BBcode:
HTML:

Partneři: Bazar | Blog | Top Recepty | Magazin | Online hry Zdarma |
Webové stránky Zdarma | Bazar

Copyright © 2009-2024, kopírování obsahu je pouze s písemným souhlasem, vytvořeno prostřednictvím systému MegaBajt.Cz