Přihlášení

Jméno:  Heslo:    Registrace |  Zapomenuté heslo

zde si můžeš vytvořit tvůj web, klikni na "vytvořit stránky"

MegaBajt.Cz - webové stránky zdarma, registrovat se můžeš po přihlášení do megabajtu, na tomto místě po registraci je formulář pro vytvoření stránek

Připravili jsme pro vás tyto stránky,kde si můžete vytvořit svůj vlastní web úplně zadarmo. Pokud jsi uživatel,který neumí instalovat webové stránky, neumí nastavovat přístupy, chmod, upravovat design a chce jen pomocí ikonek ovládat svůj web jsi tu správně. Právě takovýto systém je tento web,kde si můžeš vytvořit své stránky a to zdarma. Nepotřebuješ vědět nic o aktualizacích, vylepšování webu, hostingu,vše řešíme za tebe. Ty si můžeš vybrat s mnoha designů webu, úprav webu,vše je v jedné instalaci.O aktualizace se staráme my,včetně hostingu, nových MÓDŮ, vylepšení atd. Ty si můžeš vytvořit svůj vlastní web s tvým názvem a provozovat ho úplně zdarma. A pokud si nevíš s něčím rady,prostě napíšeš do podpory a dostaneš odpověď na svůj problém s webovými stránkami. Líbí se ti takový přístup?? Tak neváhej a registruj si svůj vlastní web.Pro registraci si  můžeš vybrat domény megabajt.cz, kilobajt.cz, coolstranky.cz (připravuje se megabajt.sk)

doplň název tvého webu

login

heslo

Číst diskuzi

MegaBajt.cz - webové stránky zdarma Oznámení
vzhledy
Jméno
Heslo
Registrovat FAQ Seznam uživatelů Dnešní příspěvky Hledat

Tisk diskuze

26-03-2010 08:53 AM Oznámení: vzhledy

Davidsson
General Member
Rozkoukaný

Příspěvek: 23
Založený: 07.12.09
Věk: 48

Úroveň upozornění 0
Zdravim chci se zeptat bylo by možno přidat do Desingu tyto vzhledy z teto stranky :www.phpfusionbox.com (Deluxe,Playstation3,Virtue)Diky pokud by to šlo

26-03-2010 09:23 AM RE: Oznámení: vzhledy

@Chopper

Hlavní administrátor

Příspěvek: 166
Založený: 18.05.09
Věk: 42
ano samozřejmě.. designy přidám, rád uvítám nové designy zvláště pokud si uživatelé řeknou přesně co se jim líbí a kde to stáhnout Smile

26-03-2010 05:08 PM RE: Oznámení: vzhledy

Davidsson
General Member
Rozkoukaný

Úroveň upozornění 0
Diky jsi super ,je to tady nejlepši ,jo Chopper a vše nejlepši k narozeninam .Cool

27-03-2010 11:02 AM RE: Oznámení: vzhledy

@Chopper

Hlavní administrátor

dík za přání k narozkám..
designy jsem přidal.. bohužel playstation3 přidat nemůžu. design není dobře udělaný a rozhazuje vrchní logo a reklamní banner..

27-03-2010 06:06 PM RE: Oznámení: vzhledy

Davidsson
General Member
Rozkoukaný

Úroveň upozornění 0
Děkuji ti za přidani vzhledu ,akorat u vzhledu Deluxe mi nejde zobrazit vrchni logo .Šlo by to nějak přidat .

28-03-2010 03:35 PM RE: Oznámení: vzhledy

@Chopper

Hlavní administrátor

problém některých free designů je to, že je autor opatří natvrdo vlastním logem.. které nejde změnit tak, aby mohl reklamovat svůj web nebo sebe autora.. což je zrovna tento design.. já jsem upravil pouze jeho logo aby nebylo viditelné. ostatní je už programátorská práce navíc..

12-05-2010 01:53 PM RE: Oznámení: vzhledy

Davidsson
General Member
Rozkoukaný

Úroveň upozornění 0
Zdravim mam tu dalši vzhledy bylo by je možno přidat tyto vzhledy z teto stranky :www.extreme-fusion.pl(Black-abstract,Blackbox,BlueIce,EleganBlack,EleganGreen,EleganRed,EvertonDise,Free,Calm,GameComunity,Dexter,SimpleBlue,Smoth.)ale pokud u určitych vzhledu nepujde měnit header je zbytečne je přidavat .Diky

15-05-2010 11:37 PM RE: Oznámení: vzhledy

@Chopper

Hlavní administrátor

designy jsem přidal uživatelům.. k tomu ještě nějaké další, ne všechny které jsi zde uvedl byly použitelné..

16-05-2010 08:27 AM RE: Oznámení: vzhledy

Davidsson
General Member
Rozkoukaný

Úroveň upozornění 0
Chopper diky za přidani vzhledu ale bohužel nejde u nich měnit headers takže pro mě jsou nepoužitelne ,ale diky za ostatni uživatele .

16-05-2010 12:33 PM RE: Oznámení: vzhledy

@Chopper

Hlavní administrátor

ano u nekterých nejde měnit header, ale za to loga designů jsou některá moc pěkná takže jsem je ponechal, každá úprava headeru je programátorská práce navíc.. uživatel si ale může zvolit i design kde může vložit své vlastní logo..Smile

15-06-2010 03:04 PM RE: Oznámení: vzhledy
AfroditeDemoni
General Member
Nováček

Příspěvek: 1
Založený: 15.06.10

Úroveň upozornění 0
Ahoj, nevim sice komu pišu a jestli to pišu na spravné téma, ale už se tak děje tak s tim asi nic nenadělam. Chtela bych se zeptat, zda se nedá změnit vzhled webu, hodil by se obrazek z 4story nebo PerfectWorld , což jsou onlineove hry. Poradí někdo, jestli to jde a popřípadě jak to provést? děkuji mocWink

15-06-2010 03:32 PM RE: Oznámení: vzhledy

@Chopper

Hlavní administrátor

samozřejmě že se dá měnit vzhled webu a je u každého vytvořeného webu v současné době 98 designů !! k libovolnému přepínání jak budeš chtít..
možnosti máš 2 a to v bočním menu kde si může uživatel přímo na tvém webu přepínat design jaký potřebuje a další možnost máš přímo v administraci kde si nastavíš tvůj hlavní design jaký se ti líbí

přímý odkaz zde http://www.megaba...hread_id=6

ale úplně nejlepší bude pokud si stáhneš návod na ovládání administrace webu, který zde najdeš ke stažení v sekci download, tak je vše podrobně popsáno..

11-09-2010 09:15 AM RE: Oznámení: vzhledy

Davidsson
General Member
Rozkoukaný

Úroveň upozornění 0
Prosím všechny nevite někdo o vzhledech s hokejovym tematem (NHL atd.) vhodne na web kde se provozuje NHL09 online.. A ješte ten VIP account by byl super kdyby byla možnost ho přidat co nejdřive potreboval by som to na web .

13-09-2010 07:46 PM RE: Oznámení: vzhledy

@Chopper

Hlavní administrátor

s jednotlivými designy které jsou speciální je to složítější.. najít přesný design NHL je problém.. ale pokud chceš vyber si design zde v odkaze, napiš mi jaký se ti líbí a já to dám na megabajt.. nezapomen že to musí být design na verzi 7
http://themes.php.../index.php

01-10-2010 09:06 AM RE: Oznámení: vzhledy
HALIXX
General Member
Nováček

Příspěvek: 1
Založený: 30.09.10

Úroveň upozornění 0
Ahojky prosimte sem tu novej ale jestly bys byl tak ochotny a moh pridat vzhled World of Warcraft Cataclysm z http://themes.php-fusion.co.uk/infusions/theme_database/index.php?view=theme&theme_id=510 budu moc rad predem dekuji

02-10-2010 09:42 PM RE: Oznámení: vzhledy

@Chopper

Hlavní administrátor

design jsem přidal všem uživatelům.. pokud se ještě nějaký design líbí sem s tím !! Grin

03-10-2010 10:22 PM RE: Oznámení: vzhledy
host15
General Member
Nováček

Příspěvek: 3
Založený: 30.09.10

Úroveň upozornění 0
Chtel bych aby mi nekdo udelal vzhled a vlozil ho na stranky slo by to prosim ? Smile

04-10-2010 06:58 PM RE: Oznámení: vzhledy

@Chopper

Hlavní administrátor

já jako admin ti neporadím, designy jsou volně ke stažení a je jich spousta, možná by stačilo více hledat a určitě najdeš něco vyjímečného

05-10-2010 06:41 PM RE: Oznámení: vzhledy

@Chopper

Hlavní administrátor

uzavírám diskuzi lock

Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard

Sdílet tuto diskuzi

URL:
BBcode:
HTML:

Partneři: Bazar | Blog | Top Recepty | Magazin | Online hry Zdarma |
Webové stránky Zdarma | Bazar

Copyright © 2009-2024, kopírování obsahu je pouze s písemným souhlasem, vytvořeno prostřednictvím systému MegaBajt.Cz